Έπιπλο Σφουγγαράς

Oct 01, 2016  

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο πιο προσωπικός μας χώρος στο σπίτι, αφού ολόκληρη η μέρα στην καθημερινότητα μας ξεκινάει και τελειώνει εκεί. Αν θέλετε κι εσείς να απολαμβάνετε την ξεκούραση και τον ύπνο σας σε κρεβατοκάμαρες που ξεχωρίζουν για την άνεση και το σχεδιασμό τους, επιλέξτε από τα προϊόντα που σας προσφέρουμε στο κατάστημά Έπιπλο - Σιάχος. Τα σετ κρεβατοκάμαρες παρέχονται σε ειδικά προσιτές τιμές και με ειδικές εκπτώσεις. Βρείτε την κρεβατοκάμαρα που θέλετε στο έπιπλο Verfo, επιλέγοντας κρεβατοκάμαρες από ξύλο Καρυδιάς, Λάκα & Δρυ ή οποιοδήποτε άλλο υλικό κατασκευής που να ικανοποιούν με επάρκεια το αισθητικό σας κριτήριο.

Κρεβατοκάμαρες στα μέτρα σας , 'Όπως όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 Κατασκευαστών επίπλου έτσι και η κάθε κρεβατοκάμαρα μπορεί να διαμορφωθεί στα μέτρα σας. Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρείτε κάθε μήνα ειδικές προσφορές σε κρεβατοκάμαρες, με υπόστρωμα ή χωρίς, ολοκληρωμένα σετ με κομοδίνα, συρταριέρες και αποθηκευτικούς χώρους, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα, την πρακτικότητα και την αισθητική.

Όλα τα Μεταλικά κρεβάτια μας είναι Ελληνικής Κατασκευής, Φτιαγμένα από Σίδερο Υψηλής Αντοχής και Βάφονται σε Ειδικό Φούρνο με Ηλεκτροστατική Βαφή Πούδρας, για Υψηλή Αντοχή του Χρώματος και Ιδιαίτερη Υφή. Γι' αυτό το λόγο, τα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα έπιπλά σας ακριβώς στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο και τις επιθυμίες σας. Επίσης, συνοδεύονται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας το οποίο θα πρέπει πάντα να το ζητάτε με την αγορά του προϊόντος.

Τα έπιπλα, τα υφάσματα οι γραμμές, οι φόρμες που απαρτίζουν συνολικά τις κρεβατοκάμαρες και συντελούν στην γενικότερη αισθητική και διακόσμηση τους, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούν ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον και να εξασφαλίζουν απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Επί σειρά ετών κατασκευάζουμε κρεβατοκάμαρες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Έπιπλα σε προσφορές με τη μοναδική ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 κατασκευαστών επίπλου, εργονομία, λειτουργικότητα και εξαιρετικές τιμές. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε επιλέγοντας ανάμεσα από τα ποικίλα σχέδια που διαθέτουμε από μοντέρνες κρεβατοκάμαρες. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που επιθυμείτε, ο οποίος άμεσα θα σας παραδοθεί στο χώρο σας.