Φιλτρο Νερου

Oct 01, 2016  

Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε και να διανείμετε αυτό το κείμενο μαζί με τις επεξηγηματικές φωτογραφίες, στους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Αυτό γνωστοποίησε η γενική γραμματεία Καταναλωτή σε επιστολή της προς τις οργανώσεις των καταναλωτών με την οποία απάντησε σε σχετική επιστολή τους με την οποία δήλωναν την ικανοποίησή τους για τη λήψη μέτρων σχετικά με το θέμα. Με τα ΦΙΛΤΡΑ ΒΡΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ AQUASAN COMPACT μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας μια καλύτερη ποιότητα νερού με πολύ χαμηλό κόστος.

Παρομοιο στη δουλεια ειναι το φιλτρο Britta, απλα βαζεις το νερο σε μια ειδικη κανατα και περναει απο φιλτρο ενεργου ανθρακα καθως το χυνεις στο ποτηρι. Με άλλα λόγια, σας παρακαλούμε, να συμβαδίσετε με ευγένεια και προσοχή με μαζί με τους άλλους πολιτισμούς, προκειμένου, στη συνέχεια να μαθαίνετε πάντοτε και κάτι καινούργιο. Συνεπώς, αυξάνεται και η συχνότητα με την οποία πρέπει να αντικαθίσταται το φίλτρο. Ο απιονισμός συνδυάζεται με άλλες τεχνικές, όπως η ανάστροφη ώσμωση και η επεξεργασία με ενεργό άνθρακα.

Θα προτεινα να μην χρησιμοποιησεις φιλτρο αντιστροφης οσμωσης καθοτι καταστρεφει κατα το φιλτραρισμα και ωφελιμες ουσιες του νερου. Εγω χρησιμοποιω για 25 χρονια μια συσκευη της Teledyne Water Pik Instapure που προσαρμοζεται στη βρυση και εχει επιλογεα αν θες να φιλτραρεις το νερο η οχι (δεν χρειαζεσαι φιλτραρισμα για να πλυνεις ενα πιατο πχ. Οι ιοί και τα βακτήρια είναι τόσο μικρά, έτσι ώστε να μην μπορείτε να τα δείτε με τα μάτια σας(με γυμνό μάτι).

Παρομοιο στη δουλεια ειναι το φιλτρο Britta, απλα βαζεις το νερο σε μια ειδικη κανατα και περναει απο φιλτρο ενεργου ανθρακα καθως το χυνεις στο ποτηρι. Με άλλα λόγια, σας παρακαλούμε, να συμβαδίσετε με ευγένεια και προσοχή με μαζί με τους άλλους πολιτισμούς, φιλτρο νερου βρυσης προκειμένου, στη συνέχεια να μαθαίνετε πάντοτε και κάτι καινούργιο. Συνεπώς, αυξάνεται και η συχνότητα με την οποία πρέπει να αντικαθίσταται το φίλτρο. Ο απιονισμός συνδυάζεται με άλλες τεχνικές, όπως η ανάστροφη ώσμωση και η επεξεργασία με ενεργό άνθρακα.

Το φίλτρο πρέπει να συνδυάζει το φιλτράρισμα του νερού α) με φίλτρο για τα αιωρούμενα σωματίδια 5μm, α) με την τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης και γ) μέσω συμπαγούς ενεργού άνθρακα με μεμβράνη μεγάλης πυκνότητας (IAM). Λιγότερος άνθρακας απαιτείται για τη δέσμευση ουσιών με σκοπό τη βελτίωση της οσμής ή της γεύσης του νερού σε σχέση με την απομάκρυνση των THMs, η οποία αποτελεί μία πιο απαιτητική διαδικασία.