Μηχανη Καφε Εσπρεσσο

Oct 01, 2016  

Η εταιρία Διακουμάκος παρουσιάζει τις μηχανές καφε caffeine SAB SV France & ACM Croatia. Βρηκα ως πιο συμφερουσα προσφορα στο συγκεκριμενο σαιτ την αγορα μιας καφετιερας Illy Μηχανή Java Y3 μαζι με μηχανη για αφρογαλα/σοκολατα Mitaca στα 75 ευρω (Τιμη κατα πολυ μικροτερη απο παντου) καθως και καψουλες με αντικαταβολη (μεταφορικα και αντικαταβολη ΔΩΡΕΑΝ). Αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως FRANKE ESPRESSO DEVICES, JURA KAFFEEMASCHINEN, GREAF, ASCASO, GBG, NATURALMIX, MACAFE κ.α. Η JURA παρουσιάζει με τη νέα ENA Micro 9 One-Touch τη μικρότερη Οne-Τouch συσκευή στον κόσμο. Αν, όμως, θες να πίνεις έναν αξιοπρεπή espresso με μεγάλη ευκολία, τότε αγόρασε τα συστήματα με κάψουλες της Illy.

Η μηχανή εκείνη ήταν η Χ1 της Illy (Iperespresso) την οποία στάμπαρα, αλλά (τότε) έκανε γύρω στα 250€, οπότε θεώρησα πως δεν άξιζε η αγορά της. Ακόμη, βοηθάει πολύ που η Illy αποφάσισε να κάνει επιθετική προώθηση των μηχανών της και τις πουλάει πια με 50€ τη μηχανή (!) που ήταν και ο λόγος για τον οποίο χτύπησα μια με το που είδα τη διαφήμιση στο net.

Βρηκα ως πιο συμφερουσα προσφορα στο συγκεκριμενο σαιτ την αγορα μιας καφετιερας Illy Μηχανή Espresso Y3 μαζι με μηχανη για αφρογαλα/σοκολατα Mitaca στα 75 ευρω (Τιμη κατα πολυ μικροτερη απο παντου) καθως και καψουλες με αντικαταβολη (μεταφορικα και αντικαταβολη ΔΩΡΕΑΝ). Αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως FRANKE ESPRESSO TECHNIQUES γευσεις καφε, JURA KAFFEEMASCHINEN, GREAF, ASCASO, GBG, NATURALMIX, MACAFE κ.α. Η JURA παρουσιάζει με τη νέα ENA Micro 9 One Touch τη μικρότερη Οne-Τouch συσκευή στον κόσμο. Αν, όμως, θες να πίνεις έναν αξιοπρεπή caffeine με μεγάλη ευκολία, τότε αγόρασε τα συστήματα με κάψουλες της Illy.

Η μηχανή εκείνη ήταν η Χ1 της Illy (Iperespresso) την οποία στάμπαρα, αλλά (τότε) έκανε γύρω στα 250€, οπότε θεώρησα πως δεν άξιζε η αγορά της. Ακόμη, βοηθάει πολύ που η Illy αποφάσισε να κάνει επιθετική προώθηση των μηχανών της και τις πουλάει πια με 50€ τη μηχανή (!) που ήταν και ο λόγος για τον οποίο χτύπησα μια με το που είδα τη διαφήμιση στο web.

Βρηκα ως πιο συμφερουσα προσφορα στο συγκεκριμενο σαιτ την αγορα μιας καφετιερας Illy Μηχανή Java Y3 μαζι με μηχανη για αφρογαλα/σοκολατα Mitaca στα 75 ευρω (Τιμη κατα πολυ μικροτερη απο παντου) καθως και καψουλες με αντικαταβολη (μεταφορικα και αντικαταβολη ΔΩΡΕΑΝ). Αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως FRANKE CAFFEINE SYSTEMS, JURA KAFFEEMASCHINEN, GREAF, ASCASO, GBG, NATURALMIX, MACAFE κ.α. Η JURA παρουσιάζει με τη νέα ENA Micro 9 One-Touch τη μικρότερη Οne-Τouch συσκευή στον κόσμο. Αν, όμως, θες να πίνεις έναν αξιοπρεπή coffee με μεγάλη ευκολία, τότε αγόρασε τα συστήματα με κάψουλες της Illy.